Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 33ης ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 2013

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓ.  ΝΙΚΟΛΑΟΥ - Ε.Ο.Σ  #ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ# 
ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ-ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ -ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ: ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΤΙΣΜΟΥ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ-Ο.ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ- Σ.Ε.Γ.Α.Σ.-ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ-ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ TAEKWON.DO ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ  15-72.100-ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΗΛ.ΦΑΧ.08410-24150-. Α.Φ.Μ. 090093522 ΔΥΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ  13-8-13                                                          Αριθμ. Πρωτ. 556

ΠΡΟΣ
·        Ορειβατική Ομοσπονδία
·        Ορειβατικοί σύλλογοι Κρήτης
·        Δήμος Αγ. Νικολάου
·        Περιφέρεια Κρήτης
·        Μ.Μ.Ε.

ΘΕΜΑ:  33η Παγκρήτια Ορειβατική συνάντηση

          Η       33η Παγκρήτια Ορειβατική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί φέτο στο Κυπαρισόδασος (Θέση ΑΣΤΙΒΙΔΩΤΟ) , δρόμος προς οροπέδιο Καθαρού.
Το πρόγραμμα της συνάντησης είναι όπως παρακάτω:
Σάββατο 14/9/13 
Ώρα 15:00  Για όσους επιθυμούν προσέγγιση από το σημείο (Διακλάδωση δρόμου Καθαρού προς Τάπες –Εικονοστάσι) , ακολουθώντας το παλιό κανδιρημωτό μονοπάτι. Υπάρχουν πολλές θέσεις για παρκάρισμα αυτοκινήτων εδώ. Η διαδρομή έχει διάρκεια 1 ώρας και θα υπάρχει φορτηγό αυτοκίνητο στο εικονοστάσι για την μεταφορά των σακιδίων.
Ώρα 15:30  Άφιξη συλλόγων και υποδοχή στη θέση ΑΣΤΙΒΙΔΩΤΟ . Το παρκάρισμα των αυτοκινήτων θα γίνει πάνω στον δρόμο που οδηγεί στο Οροπέδιο Καθαρού και σε θέσεις που δεν ενοχλούν την ομαλή κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων . Υπάρχουν και διάφορα ανοίγματα στον δρόμο που μπορούν να εξυπηρετηθούν κάποια αυτοκίνητα.
Ώρα 19:00  Καλοσώρισμα ,ανταλλαγή αναμνηστικών και δώρων.
Ώρα 20:15  Δείπνο με  βραστό και πιλάφι ή μακαρονάδα , με τα συνοδευτικά τους. Στη συνέχεια θα γλεντήσουμε μέχρι να μας πάρει ο ύπνος.
Κυριακή 15/9/13
Ώρα 07:15 Έγερση και πρωϊνό .
Ώρα 08:15  Αναχώρηση για κυκλική πεζοπορία 3 ωρών στο πανέμορφο και μοναδικό δάσος από ενδυμικό κυπαρίσσι (Κυπαρισσόδασος). Θα θέλαμε να εφιστήσετε την προσοχή των μελών που θα συνοδεύετε ότι πρέπει να ακολουθούν αυστηρά τον οδηγό και τις οδηγίες του , γιατί είναι εύκολο να χαθούν μέσα στο δάσος ειδικά αν είναι μικρά παιδιά και με ελάχιστη εμπειρία στα ορειβατικά. Προαιρετικά και όσοι επιθυμούν μπορούν να συνεχίσουν την ανάβαση στην κορυφή Τζίβη με οδηγό από τον διοργανωτή ,Ορειβατικό σύλλογο Ε.Ο.Σ. ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ  ΑΓ. ΝΙΚΟΛΟΛΑΟΥ (περίπου 1 +1/2  ώρα επί πλέον).


  


Ώρα 13:45  Σερβίρισμα παραδοσιακής φασολάδας , μάζεμα σκηνών , αποχαιρετισμός .
 Ώρα 15:00   Τέλος συνάντησης.
Συντονίστρια οργάνωσης Κα Τζώρτζη Μαρία (Ατιπρόεδρος) Τηλ. 6974824654

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                    
ΑΛΕΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                                                      ΡΟΥΚΟΥΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ

                                                    ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου