Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

5ος ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ" ΣΑΜΑΡΙΑ"



 


                      

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

5ος Αγώνας ορεινού τρεξίματος 'ΣΑΜΑΡΙΑ'

    Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τον 5ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος ‘Σαμαριά’ (Samaria Run), ο οποίος θα πραγματο-ποιηθεί την Κυριακή 11 Μαΐου 2014. Ο Εθνικός Δρυμός Λευκών Ορέων με το Φαράγγι της Σαμαριάς, ο οποίος είναι παγκοσμίως γνωστός, με μεγάλη καθημερινή επισκεψημότητα, θα φιλοξενήσει πάλι την διοργάνωση αυτή. Η διαδρομή που θα ακολουθήσει ο αγώνας είναι πε-ρίπου 18 km, και είναι Μαχί Ομαλού (Εκκίνηση) – Ξυλόσκαλο – Νερούτσικο – Άγιος Νικόλαος – Καλυβάκι – Ποτιστήρια – Ποριά – Καταφύγιο Καλλέργη – Ξυλόσκαλο Ομαλού, όπου θα γίνει ο τερματισμός. Οι συμμετέχοντες θα τρέξουν στην διαδρομή αυτή σε δρόμο και στα αντίστοι-χα μονοπάτια του Εθνικού Δρυμού.
   Στην ιστοσελίδα του Συλλόγου http://www.eoshanion.gr έχουν αναρτηθεί η αναλυτική πε-ριγραφή, οι κανόνες, τα έντυπα με τη διαδικασία για τη δήλωση συμμετοχής και άλλες χρήσι-μες πληροφορίες για τον 5ο Αγώνα ορεινού τρεξίματος ‘Σαμαριά’.

   Οι εθελοντές-μέλη του Συλλόγου θα προσφέρουν υπηρεσίες, όπως κάθε χρόνο, στα προκα-θορισμένα σημεία ελέγχου του Αγώνα, για την ομαλή διεξαγωγή του και οι εθελοντές Σαμα-ρείτες του Περιφερειακού Τμήματος Χανίων του Ε.Ε.Σταυρού θα βοηθήσουν, με την εμπειρία τους σε τέτοιες διοργανώσεις.  

   Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Πλατανιά, η Διεύθυνση Δασών Χανίων και ο Φο-ρέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού υποστηρίζουν για άλλη μία χρονιά την προσπάθεια αυτή. Ο μεγάλος χορηγός της φετινής διοργάνωσης είναι η επιχείρηση 'KARISTIANIS - Outdoor Apparel & Footwear Co.' με τις εταιρείες THE NORTH FACE, TEVA, SALOMON, NEW BALANCE και COLUMBIA τις οποίες αντιπροσωπεύει.

   Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν πληροφορίες ή να στέλνουν τις δηλώσεις συμ-μετοχής τους, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, τηλ. 28210 44647 begin_of_the_skype_highlightingend_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlightingend_of_the_skype_highlighting, ή και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: eoshania@otenet.grΑυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε .




                                                                                                   Από τον Σύλλογο.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου