Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΦΑΡΑΓΓΙ ΡΙΧΤΗ

Ανακοίνωση του προέδρου Κου Γιώργου Αλέξη

Στο σημείο αυτό, είχε δημοσιευτεί ένα μικρό άρθρο στο οποίο υπήρχαν αιχμές και μηνύματα προς κάποιες κατευθύνσεις. Κάποια μηνύματα ερμηνεύτηκαν λάθος και γιαυτό τον λόγο το άρθρο αποτραβήχτηκε από το blog. Τα μηνύματα ήταν προς τις εξής κατευθύνσεις.
1. Σε εκείνους που χωρίς γνώση κάποιων καταστάσεων και πραγμάτων παραπληροφορούν για γεγονότα η πράγματα και με αυτόν τον τρόπο η παραπληροφορία διοχετεύεται . Έτσι κάποιοι άλλοι γίνονται φορείς της παραπληροφορίας με επακόλουθο να επηρεάζει την οργάνωση και λειτουργία μίας δραστηριότητας. Οι μεταφορείς της παραπληροφορίας σαφώς και δεν έχουν ευθύνη αλλά θα ήταν καλό να λαμβάνουν πάντα υπόψη τις πηγές των πληροφοριών πριν τις αναμεταδώσουν. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου έχουν πάντα καλλίτερες πηγές και έχουν πλήρη ευθύνη για την καλή έκβαση μιας δραστηριότητας , γιαυτό είναι καλό και ωφέλιμο να παίρνουμε τις  πληροφορίες μας από υπεύθυνα άτομα.
2. Προς εκείνους που έχουν δημιουργήσει διάσπαση και σύγχυση στον Ορειβατικό μας σύλλογο.
3. Προς κάποια μέλη ή φίλους τα οποία δικαιολογημένα έχουν άλλες συνήθειες, αυτές τις παρέας. Ίσως γιατί κάποτε έτσι λειτουργούσαν με κάποιες ομάδες.  Όταν κάποιος δηλώνει συμμετοχή και δεν έχει ακυρώσει δημιουργεί πρόβλημα στην ομαλή διαδικασία της οργάνωσης .Η ανακοίνωση της ώρας αναχώρησης πάντα δίδεται αποκλειστικά από τον εκάστοτε αρχηγό της δραστηριότητας. Οι λόγοι είναι ότι,  ο εκάστοτε αρχηγός συντονίζει την δραστηριότητα ,που έχει πολλές παραμέτρους ενίοτε , ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων. Οπότε αν κάποιος δηλώσει συμμετοχή σημαίνει ότι δεσμεύεται. Το πρωί η ομάδα τον περιμένει και χάνει χρόνο. Εάν έχουν κανονιστεί οικονομικά θέματα βρίσκεται εκτεθειμένος και γενικά η εφαρμογή των εσωτερικών κανονισμών μας βγάζει όλους από δυσκολίες.
4.Οσον αφορά την αναφορά σε σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης που ο σύλλογος σκέφτεται να οργανώσει , ήταν μόνο μια αναφορά για νέα δράση , σαν ανακοίνωση, και ουδεμία αιχμή δεν είχε για κάποια πρόσωπα.

Αυτά για να αρθούν κάποιες παρεξηγήσεις . Όσοι θέλουν να καταθέσουν τις απόψεις τους μπορούν να το κάνουν όταν έχουμε συναντήσεις επίσημες μετά από δημόσιες ανακοινώσεις που κάνουμε . Θέλουμε όλων την γνώμη και την καλοπροαίρετη κριτική , όμως θέλουμε και μια συμμετοχική δημοκρατική λειτουργία .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γιώργος Αλέξης


ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΚΕΊΝΟΥΣ ΠΟΥ  Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΈΚΑΝΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ (ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ) ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ , ΟΥΤΕ Η ΣΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΣΠΑΣΜΕΝΗ , ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΒΡΕΞΑΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ. Ελπίζουμε πως σε άλλη δραστηριότητα δεν θα ακούμε τα παπαγαλάκια που έχουν γνώμη χωρίς γνώση, για να χαιρόμαστε πραγματικά τις ομορφιές τις φύσης. 




 ΔΕΣΤΕ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΕΔΩ.


http://www.facebook.com/home.php#!/media/set/fbx/?set=a.10150178542003769.306161.684228768





















4 σχόλια:

  1. πανεμορφα περασαμε τελεια και γελασαμε πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντόρα η καλή παρέα πάντα σε συνδιασμό με την ομορφιά της φύσης γεννάει μια εσώτερη ομορφιά και αντιστρεσογώνες ουσίες που είναι παράγοντας μακροζωίας. Όσοι μας ακύρωσαν λόγο σπασμένης σκάλας ή λόγω τεράστιων ποσσοτήτων νερού ή λόγω του ότι θα βρέχει ή λόγω του ότι άκουσαν τους αδαείς περί την φύση και τα παιγνίδια της , με παραπληροφόρηση, έχασαν την ευκαιρία να ζήσουν ότι ζήσαμε. Μείνε μαζι μας και υπάρχουν πολλές ακόμα όμορφες και ατέλειωτες στιγμές φυσικής θεραπείας. Γιώργος Αλέξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή