Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ



Αναλαμβάνω πρωτοβουλία κατόπιν συνεννόησης με τα άλλα μέλη του συμβουλίου, να ανασυντάξουμε τον σύλλογο όπως τα  παλιά καλά χρόνια και θα ήθελα την βοήθεια όλων . Ήδη έχω δυναμική συμπαράσταση από τα μέλη του παρόντος Δ.Σ. αλλά και από άτομα που θέλουν να ενταχθούν στον σύλλογο σαν μέλη αναλαμβάνοντας εξωσυμβουλικά πρωτοβουλίες σε διάφορους τομείς, μέχρι να έλθει το πλήρωμα του χρόνου βάση του καταστατικού που θα μπορέσουν να παράσχουν μέσα από το Δ.Σ. την βοήθειά τους πλέον.
    Σήμερα είχαμε επαφή με ένα πολύ ενεργό και ενθουσιώδες περί τα ορειβατικά κύριο που εγγράφετε αύριο σαν μέλος και που θα αναλάβει το κομμάτι "Οργάνωση παιδικού τμήματος" και αν δεν βρεθεί κάποιος για την διαχείριση του blog και του site που θα φτιάξουμε αργότερα θα αναλάβει και αυτό το κομμάτι. Όποιος από τους φίλους που δεν είναι ακόμα μέλη και επιθυμεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο , μπορεί αφού πρώτα εγγραφεί σαν μέλος να αναλάβει μια πρωτοβουλία και σε συνεργασία με το Δ.Σ. να αναπτύσσει δραστηριότητα στον τομέα που διάλεξε. Τομείς που θα μπορούσε κανείς να αναλάβει είναι. Τμήμα αιμοδοσίας συλλόγου-Διαχείριση του blog ή του site του συλλόγου- Ανακύκλωση- Δεντροφυτεύεις- Προβολές φωτογραφιών και video δραστηριοτήτων- Τμήμα promotion του συλλόγου( Με διαφημιστικά μπλουζάκια και άλλα διαφημιστικά του συλλόγου καθώς και παρουσία του συλλόγου σε διάφορες εκδηλώσεις του δήμου και της τοπικής κοινωνίας)- Οργάνωση σχολής πρώτων βοηθειών-κ.λ.
    Σας στέλνω το ημερολόγιο του συλλόγου αναβαθμισμένο. Προωθήστε το και προτείνετε να το τυπώσουν σε χαρτόνι , να το έχουν όσοι θέλουν στο γραφείο τους για τον προγραμματισμό του έτους και όσοι θέλουν το πλαστικοποιούν. Προτείνετε στη λίστα σας να κάνουν το ίδιο. Έτσι πολύς κόσμος θα έχει το ημερολόγιο μας και θα αρχίσει σιγά σιγά να έχει ομαδικό πνεύμα και ότι ανήκει σε ένα σύλλογο. Επίσης αν θέλετε να μου απαντήσετε σας παρακαλώ να μου απαντάτε στην διεύθυνση του συλλόγου που είναι eos.agn.bio@gmail.com για να μπορέσουμε να έχουμε και εκεί όλων σας την διεύθυνση και να σας έρχονται μηνύματα από εκεί. Όσοι από εσάς που παρέλαβαν αυτό το μήνυμα δεν είναι μέλη μπορούν να απευθυνθούν σε μένα κατευθείαν αλλά και στην πρόεδρο Κα Τζώρτζη Μαρία ,για να εγγραφούν άμεσα ,καθώς και όσοι δεν έχουν πληρώσει την συνδρομή του 2010 που είναι 1€/μήνα=12 €
    Με την ευκαιρία σας ανακοινώνω ότι θα κάνουμε στις 30 του μήνα δραστηριότητα στην περιοχή Κυπαρισόδασος-Τζίβη .Σχετική ανακοίνωση θα δημοσιευτεί στην τοπική εφημερίδα καθώς και στο blog του συλλόγου www.eos-agn-bio.blogspot.com  Παρακαλώ προωθήστε το και ενημερώστε τους φίλους σας να συμμετέχουν . Στο ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας για τον σύλλογο χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων χωρίς αντιπερισπασμούς και προσωπικές αντιπαραθέσεις. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε σαν μια μεγάλη ορειβατική παρέα που ο καθένας από εμάς θα βρει αυτό που τον εκφράζει στα πλαίσια των κανόνων και του καταστατικού του συλλόγου.

    Με ορειβατικούς χαιρετισμούς

Γιώργος Αλέξης

Αντιπρόεδρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου